Terms & Conditions

Selamat datang ke kedai online mijikort.com.my. Terma dan syarat yang dinyatakan di bawah adalah untuk semua pelawat dan pelanggan mijikort.com.my. Anda diminta untuk mematuhi terma dan syarat selagi anda berurusan dengan mijikort.com.my. 

Maklumat di dalam terma dan syarat ini mungkin akan berubah dari masa ke semasa. Sila ambil perhatian bahawa mijikort.com.my berhak mengubah sebarang terma dan syarat tanpa sebarang notis pemberitahuan. Sebarang perlanggaran terma dan syarat ini akan diambil tindakan segera oleh pihak mijikort.com.my. 

 

Maklumat & Hakcipta 
Kecuali dibenarkan, semua bahan termasuk gambar, ilustrasi, icon, video dan penulisan dan semua yang ada di dalam website ini adalah hakcipta terpelihara mijikort.com.my

 

Komen & Maklumbalas
Semua komen dan maklumbalas dari pelanggan adalah hakmilik mijikort.com.my. Pelanggan harus setuju memberikan komen dan maklumbalas dengan jujur dan benar tanpa ada unsur-unsur peribadi. 

 

Maklumat produk 
Kami tidak boleh jamin semua produk yang dipaparkan di dalam website ini adalah sama dengan yang sebenar kerana ia mungkin akan ada "camera colour effect" (perbezaan warna kerana pencahayaan semasa gambar diambil) dan paparan skrin telefon @ computer pelanggan. 

 

Newsletter

Pelanggan bersetuju bahawa mijikort.com.my hantar "newsletter" seperti berita/produk/promosi dll ke email pelanggan.

Copyright © 2021 Mijikort Sdn. Bhd.. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant