About Us

​​Siapa kami?

www.mijikort.com.my adalah kedai menjual barangan Video Game, Anime dan Toys. Bermula pada 2013 dan sejak itu mijikort telah berkembang dari masa ke semasa sehingga telah menjadi antara kedai game yang terkenal di Malaysia. 

 

 

Kenapa anda perlu pilih kami?

Pilihan Produk yang banyak Sehingga hari ini kami mempunyai lebih 4000 jenis produk yang berkaitan dengan gaming, hobbies & toys dan semuanya "ready stock". Khidmat Pelanggan yang mesra Bagi kami pelanggan adalah segala-galanya dan tanpa pelanggan siapalah kami. Bagi memastikan keselesaan pelanggan berurusan dengan kami, pelbagai langkah dan cara akan diperbaiki dari masa ke semasa bagi memastikan pelanggan rasa selamat dan yakin membeli di kedai kami.

 

 

Bagaimana cara menghubungi kami?

Jika anda mempunyai sebarang keraguan/cadangan/pertanyaan tentang syarikat dan website kami, jangan segan untuk hubungi kami melalui panggilan telefon atau whatsapp - 0145178239.

 

 

KERATAN AKHBAR 

Pemilik MIJIKORT ialah Tuan Tarmizi Suji (Seorang OKU)

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK PAGE

Kami mempunyai follower facebook page yang setia dengan kami. Terima kasih kepada anda semua kerana anda page kami telah mempunyai lebih 200 ribu followers.

 

 

 

 

 

PEJABAT DAN STAFF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 Mijikort Sdn. Bhd.. All rights reserved.eCommerce by SiteGiant